Aunea Cofre Nacimiento 4uds

Produktet er midlertidigt udsolgt

Log ind på din konto, og indstil en advarsel, der får besked, når produktet bliver tilgængeligt igen.

Vil du have os til at underrette dig, når den er tilgængelig?

Beskrivelse

Det er en plejeboks til børn fra fødslen og opefter. Den er designet specielt til børn med produkter, der er tilpasset deres hud og hår.

Kassen indeholder:

- Aunéa Brush & Comb er en duo af børste og kam, der er specielt designet til at rede din babys sarte og skrøbelige hår. Børsten er lavet af bløde børster for ikke at skade din baby og for at respektere hans hovedbund.

- Aunéa Face & Body Wash Gel 75 ml er en rensegel, der er specielt udviklet til babyer og børn. Den er rig på sheasmør, kamille og morgenfrue og renser og fugter blidt din babys hud. Den naturlige pH-værdi i din babys hud respekteres, og huden genvinder komfort og blødhed. Den er sulfatfri.

- Aunéa Body Milk Face & Body 75ml er en kropsmælk til babyer og børn, velegnet til babyer og børn. Den er rig på sheasmør, sød mandel og arganolie og fugter, beroliger, beskytter og nærer din babys og dit barns dehydrerede hud. Dens cremede konsistens trænger hurtigt ind og giver en følelse af velvære, blødhed og komfort. En behagelig duft invaderer din babys hud, og den fugter i 8 timer efter påføring. Parabenefri, allergivenlig. Dermatologisk testet.

- Aunéa Brush & Comb er en duo bestående af en børste og en kam, der er specielt designet til at rede din babys sarte og skrøbelige hår. Børsten er lavet af bløde børstehår, så den ikke skader din baby, samtidig med at den respekterer hovedbunden. Du kan tage denne duo med overalt.

Enhedspris

0,00 € / Enhed

Del

RELATEREDE SØGNINGER kropslig

Nye produkter Baby pleje