Internatur Ezymax Ubiquinol 30 perler

Produktet er midlertidigt udsolgt

Log ind på din konto, og indstil en advarsel, der får besked, når produktet bliver tilgængeligt igen.

Vil du have os til at underrette dig, når den er tilgængelig?

Beskrivelse

Internatur Ezymax Ubiquinol 30 kapsler er et ideelt kosttilskud til at øge cellulær energi, for at reducere træthed og til at understøtte kardiovaskulær sundhed. Dens fremragende formulering er baseret på den reducerede (aktiverede) form af coenzym Q10 kaldet ubiquinol.

Coenzym Q10 forekommer naturligt i kroppen, men med alderen reduceres produktionen. Ubiquinol er den reducerede aktive form af coenzym Q10, som er afgørende for produktionen af cellulær energi. Dens virkning, ifølge eksperimentel og klinisk forskning, viser, at ubiquinol har indflydelse på kardiovaskulær sundhed, neuronal metabolisme, nyrehelse og gener relateret til lipid og lipoproteinmetabolisme og inflammation.

* Dette kosttilskud er ikke en erstatning for en sund og afbalanceret kost.

* Wrapper: Modificeret majsstivelse perle, glycerin (fugtighedsbevarende middel), carrageenan (fortykningsmiddel), naturlig karamel (farvestof) og dinatriumphosphat (antioxidant).

* Allergens: indeholder et produkt baseret på soja. Den indeholder ikke gluten. Velegnet til vegetarer, diabetikere og patienter med restriktive kostvaner.

Instruktioner til brug

Tag 1 til 2 perler om dagen.

Sammensætning

UBIQUINOL (REDUCERET FORM AF COENZYME Q10, KANEKA UBIQUINOLTM), 100 MG; KANOLAOLIE, 200-250 MG

Del

RELATEREDE SØGNINGER sportsfolk

Nye produkter Kosttilskud