Veet Bandas Faciales Pieles Hipoalergénicas 20Uds + 2 Toallitas

TOP valg
4,69 € 5,20 €
-10%
Kun 12 enheder til denne pris

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 €
4,69 € 5,20 €
-10%
Kun 12 enheder til denne pris
Veet Bandas Faciales Pieles Hipoalergénicas 20Uds + 2 Toallitas

Veet Bandas Faciales Pieles Hipoalergénicas 20Uds + 2 Toallitas

-10%
4,69 € 5,20 €
Ofte købt sammen

Beskrivelse

Veet Pure Sensitive Skin Facial Depilatory Wax Strips 20 pcs er et produkt designet til hårfjerning i ansigtet på en hypoallergen måde, der minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Disse voksstrimler er særligt velegnede til følsom hud med 50 % færre kemikalier, fjerner håret fra roden og efterlader huden blød i op til 28 dage. De er ideelle til små, sarte områder som overlæbe, kinder og hage. Sættet indeholder 20 voksstrimler og servietter til en perfekt finish, hvilket gør dem nemme at bruge uden at skulle gnide dem mellem hænderne. Med Veet Pure Sensitive Skin Facial Cold Wax Strips 20 stk. kan du nyde smertefri voksbehandling af ansigtet med fantastiske resultater.

Disse koldvoksstrimler er allergivenlige, designet til ansigtet og anbefales til følsom hud. Deres formel med 50 % færre kemikalier holder huden fugtet i op til 24 timer og efterlader den blød i længere tid. De er også praktiske og nemme at bruge og giver en præcis påføring og en fejlfri finish.

Veet Pure Sensitive Skin Facial Cold Wax Strips 20 stk. er ideelle til at fjerne hår på områder som overlæbe, kinder og hage, hvilket gør dem til en praktisk og hurtig hårfjerningsmetode. Sammensætningen omfatter bl.a. ingredienser som Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum og Silica for at minimere risikoen for allergiske reaktioner på huden.

Ved brug skal du blot adskille de dobbelte strimler langs den forudskårne linje, placere en strimmel på huden i hårets vækstretning, sørge for, at den klæber godt fast, og derefter trække hurtigt i en enkelt bevægelse. Efter voksningen kan du tørre voksresterne af med de medfølgende servietter for at få en perfekt finish. Veet Pure Sensitive Skin Facial Cold Wax Strips 20 pcs er den perfekte løsning til effektiv og smertefri hårfjerning i ansigtet.

Del

RELATEREDE SØGNINGER Kold voks

Nye produkter Hårfjerning