Echte meningen van gebruikers

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling

4,5/5

stars

Gebaseerd op beoordelingen van 48116

stars
5/5
Perfect

Landschoot J. 31/5/24

stars
5/5
Gemakkelijk winkelen en snelle verzending

Yvonne B. 31/5/24

stars
5/5
Zeer goed

Fernanda N. 31/5/24

stars
4/5
Allemaal goed, maar geen enkel monster

EVA N. 31/5/24

stars
5/5
Goede service. Snelheid

María P. 31/5/24

stars
5/5
Goed

Álvaro B. 31/5/24

stars
5/5
Ik ben erg blij dat mijn bestelling in minder dan twee dagen en in perfecte staat is aangekomen. Jullie hebben ook veel promoties. Ik raad het aan

Yusleidy A. 31/5/24

stars
5/5
De bestelling kwam precies op de dag van bestelling aan.

Elisabet F. 31/5/24

stars
5/5
goed

FERNANDO M. 31/5/24

stars
5/5
Geen enkel probleem.

Coloma D. 31/5/24

stars
5/5
Zeer goed

Maria A. 31/5/24

stars
5/5
Zeer goed

Esther J. 31/5/24

stars
1/5
Nefasta. Ik wacht al dagen op antwoord voor een retourzending of om problemen met de levering op te lossen en niemand reageert op mijn e-mails. Ik zal niet meer bij jullie kopen en ik zal dit platform absoluut niet aanbevelen. Mijn klacht heeft betrekking op een andere bestelling die ik samen met deze heb besteld, het zijn druksokken.

Raquel A. 31/5/24

stars
5/5
Geen enkel probleem.

María J. 31/5/24

stars
5/5
Zeer goed

Gladys C. 31/5/24

stars
4/5
Geweldig

Carmen G. 31/5/24

stars
4/5
correct

Carlos M. 31/5/24

stars
5/5
Het pakket kwam snel aan en alle items waren wat ik verwachtte, alles perfect!

Estela L. 31/5/24

stars
1/5
Een week vertraging in levering

Jose A. 31/5/24

stars
5/5
Heel goed.

Franjo B. 31/5/24

stars
5/5
Zeer positief. Snel en efficiënt

Laia C. 31/5/24

stars
4/5
De verzendervaring was goed.

Helena N. 31/5/24

stars
4/5
Bevredigend. Snelle levering

Concha L. 30/5/24

stars
5/5
Goed

Mónica P. 30/5/24

stars
4/5
De bezorgingssnelheid is erg goed. Ik geef geen 5 sterren omdat ze geen monsters aanbieden, terwijl andere parafarmaceutische websites dat wel doen.

Angeles M. 30/5/24

stars
5/5
Alles goed

Mercedes S. 30/5/24

stars
5/5
De ervaring met eerdere aankopen was goed, maar de laatste aankoop liet 7 dagen op zich wachten

Juan A. 30/5/24

stars
5/5
Altijd goede en supersnelle bestellingen

Manoli P. 30/5/24

stars
4/5
Serieuze en snelle service. Levering op de afgesproken dag. Het slechte is dat je soms een product wilt dat van een andere apotheek is en dat ze verzendkosten in rekening willen brengen terwijl het totale winkelmandje het zou rechtvaardigen om ze niet in rekening te brengen. Edo zorgt ervoor dat je die producten niet meer koopt en med moet naar een ander platform

Sonsoles D. 30/5/24

stars
5/5
Geweldig

Conchi S. 30/5/24

Goedgekeurd door:

Geverifieerde beoordelingen

Onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in het beheer van meningen van echte klanten na een aankoop in een online winkel. Meer lezen