Aboca Sedivitax sirup 220g

TOP valg
14,89 €
Kun 4 enheder til denne pris

220g

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
14,89 €
Kun 4 enheder til denne pris
Aboca Sedivitax sirup 220g

Aboca Sedivitax sirup 220g

14,89 €

Beskrivelse

Stress, bekymringer og en accelereret livsstil kan forårsage nervøsitet og manglende evne til at slappe af. Alt dette får os i seng og tager lang tid at falde i søvn, vi lider endda på søvnløshed. For at være godt og have et godt helbred, har vi brug for tilstrækkelig hvile og en god nats søvn.

Når planter blandes med beroligende og afslappende effekter som valerian, citronmelisse og Californien vallmo, opnås en større effekt, og bivirkningerne reduceres.

Den Sedivitax af Aboca ® sirup er baseret på denne synergistiske kombination. Det patenterede Passiflo-2-LFM-kompleks er dets mest afgørende komponent, da det forbedrer de afslappende og fordelagtige egenskaber ved passion blomstens drøm. Sedivitax sirup er et produkt, der også er biologisk, hjælper med at fremme afslapning og søvn.

Fra et års alder!

Instruktioner til brug

Det anbefales at tage 10 til 20 ml om natten for at lette søvn og 5 til 10 ml om morgenen for at fremme afslapning. Fra et års alder. Det kan opløses i vand eller i appetitvæsker til barnet, såsom yoghurt, infusioner eller frugtsaft.

Sammensætning

Sukkerrør *, Vand, Citron naturlig aroma, Passionsblomst (Passiflora incarnata) efterlader ekstrakt lyofiliseret multifraktion * (Passiflo2-LMF), Melissa (Melissa officinalis) forlader ekstrakt lyofiliseret *, Orange naturlig aroma med andre naturlige aromaer, Thickener: Xanthangummi, Kamille (Chamomilla recutita) ligulere blomster lyofiliseret ekstrakt * (Liguflos). * Biologisk ingrediens

Pris pr 100 G

6,77 € / 100 g

Del

RELATEREDE SØGNINGER søvnløshed

Nye produkter Naturlige midler