Banbu Tandbørste til voksne Medium grøn 1 stk

3,89 € 10,00 €
-61%

Leveret

Køb det indenfor 9 timer og 25 minutter og modtag det i morgen

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
3,89 € 10,00 €
-61%
Banbu Tandbørste til voksne Medium grøn 1 stk

Banbu Tandbørste til voksne Medium grøn 1 stk

-61%
3,89 € 10,00 €

Beskrivelse

Banbu Toothbrush Adult Medium Green 1pc er en miljøvenlig tandbørste lavet af bambus og nylonbørster af høj kvalitet. Dens ergonomiske design giver en behagelig og effektiv børstning, der når alle hjørner af munden. Håndtaget af moso-bambustræ, der er kendt for at være et af de mest bæredygtige på planeten, har antibakterielle egenskaber, der plejer dit smil og bidrager til bæredygtighed ved at erstatte plasttandbørster.

De bløde, effektive børstehår sikrer optimal rengøring, mens børsten er omhyggeligt poleret for at undgå ubehag ved børstning. Efter hver brug anbefales det at lade den tørre væk fra vand for at forlænge dens levetid, som normalt er ca. 3 måneder. Emballagen er lavet af 100 % genanvendt og genanvendeligt pap med et komposterbart håndtag og genanvendelige børster.

For korrekt brug anbefales det at rengøre tandbørsten med sæbevand før første brug og at bruge en naturlig tandpasta sammen med den. Gør tandbørsten våd, ryst overskydende vand af, imprægner børsterne med tandpasta, og lad den tørre på en tør, ventileret overflade. Banbu Toothbrush Adult Medium Green 1pc kombinerer børstekvalitet og bæredygtighed i ét og samme produkt.

Del

RELATEREDE SØGNINGER midler

Nye produkter børster