Blevit® Plus 8 korn med honning 1000gr

13,85 €
Kun 1 enhed til denne pris

1000gr

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
13,85 €
Kun 1 enhed til denne pris
Blevit® Plus 8 korn med honning 1000gr

Blevit® Plus 8 korn med honning 1000gr

13,85 €

Beskrivelse

Amning inkorporerer alle de næringsstoffer, som barnet har brug for i sine første måneder af livet. Fra fødslen til 6 måneders alder anbefaler Verdenssundhedsorganisationen amning som den eneste mad til babyer. Hvis dette ikke er muligt eller er utilstrækkeligt, kan modermælkserstatninger anvendes.

Blevit® Plus 8 korn med honning er en grød lavet af 8 dextrinerede korn og honning, der anbefales at supplere barnets kost fra fem måneder. Det har en lækker smag og aroma for barnet at drikke let.

Dekstrinering gør kornene tilpasning til graden af modning af fordøjelseskanalen hos barnet med en glat og homogen struktur. Honning er rig på fructose og glukose, som er sukkerarter, der er meget godt ansat af babyen og giver en stor dosis energi.

Det er en formel, der er meget rig på mineraler og vitaminer, især gruppe B og vitamin C. Det har også fructooligosaccharider, forbindelser af vegetabilsk oprindelse, som forhindrer infektioner til det maksimale og beskytter barnets tarmfunktion.

Komplet dit barns kost efter fem måneder med Blevit® Plus 8 korn med honning!

Instruktioner til brug

Papillas: Sæt på en tallerken 200 ml varm mælk til spædbørn eller fortsæt og tilsæt 8 spisesalter (35 g ca.) Af produktet.

Fjern forsigtigt, indtil der opnås en homogen grød. Produktet har en sød og behagelig smag på en naturlig måde. Det er ikke nødvendigt at tilføje sukker.

Sammensætning

Dextrineret kornmel 86% (Hvede, Ris, Byg, Rug, Korn, Hirse, Sorghum, Havre), Honning 6%, Fructooligosaccharider 3%, Maltekstrakt, Mineralsalte (Calcium, Iron), Dextrinomaltose, Vitaminkompleks (Vitaminer : C, nicotinamid, E, Calciumpantothenat, B6, B2, Bl, A, Folinsyre, K, Biotin, D, B12), Aroma. Den indeholder gluten.

Del

RELATEREDE SØGNINGER Korngrød

Nye produkter Baby fodring