Eafit Construction Musculaire Megawhey Cr‚atine Complex 750g

35,75 €
Kun 11 enheder til denne pris

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
35,75 €
Kun 11 enheder til denne pris
Eafit Construction Musculaire Megawhey Cr‚atine Complex 750g

Eafit Construction Musculaire Megawhey Cr‚atine Complex 750g

35,75 €

Beskrivelse

Eafit Megawhey Whey Creatine Complex er et kosttilskud til maksimal anabolsk restitution efter en plateaufase og opfylder alles forventninger med hensyn til muskeludvikling og -definition samt vægtøgning.

FUNKTIONER

Det indeholder også kreatin, hvis effekt er påvist på eksplosivitet og muskelstyrke. Megawhey valleproteiner udvindes på en måde, der garanterer konsistens og fremragende proteinkvalitet. For at forbedre fordøjelsen er der tilsat Lactobacillus Acidophilus NCFM probiotika kombineret med inulin, en "fructo-oligosaccharid"-fiber. Megawhey har et aminogram, der viser et minimumsindhold af BCAA på 21,56 g/100 g protein og et kemisk indeks på over 100 g, hvilket giver det overlegne ernæringsmæssige kvaliteter. Vanilje- eller chokoladesmag. Form : Pulver INFORMATIONEafit Megawhey Whey Creatine Complex 750 g er et kosttilskud til maksimal anabolsk restitution efter en plateaufase og opfylder alles forventninger med hensyn til muskeludvikling og -definition samt vægtforøgelse. INDIKATIONER

Forøgelse af muskelmasse. Forholdsregler ved brug Dette kosttilskud bør tages som en del af en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Pris pr 100 G

4,77 € / 100 g

Del

RELATEREDE SØGNINGER Muskelmasseforøgelse

Nye produkter Sportsnæring