Granions Enfant Immunité 125 ml

6,35 € 8,15 €
-22%

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
6,35 € 8,15 €
-22%
Granions Enfant Immunité 125 ml

Granions Enfant Immunité 125 ml

-22%
6,35 € 8,15 €

Beskrivelse

Granions Enfant Immunité 125 ml er et økologisk kosttilskud, der hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar og stimulerer dit barns tonus og modstandskraft. Det kombinerer naturlige ekstrakter af hyben, der hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar, og timian.

FUNKTIONER

Naturligt ekstrakt af solbærblade hjælper med at stimulere tonus og fysiologisk modstandskraft. For optimal effektivitet er formlen suppleret med acerola og spirulina. Fremstillet med agavesirup. Ikke tilsat sukker. Naturlig smag af banan. Certificeret økologisk. Ingen konserveringsmidler eller sødestoffer INFORMATIONGranions Enfant Immunité 125 ml er et økologisk kosttilskud, der hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar og stimulerer dit barns tonus og modstandskraft. Det kombinerer naturlige ekstrakter af hyben, som hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar, og timian. INDIKATIONER

For at styrke dit barns naturlige forsvar. Forholdsregler ved brug Når produktet er åbnet, skal det opbevares på køl og forbruges inden for 15 dage. Dette kosttilskud bør tages som en del af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Dette produkt er ikke et lægemiddel. Kontakt din læge eller apoteker, hvis det er nødvendigt.

Pris pr 100 ML

5,08 € / 100 ml

Del

RELATEREDE SØGNINGER børn

Nye produkter vitaminer