Isdin Pack Rutina Hidratante facial piel sensible

Gratis fragt
115,00 € 120,45 €
-5%
Kun 1 enhed til denne pris

Hjælper med at fugte følsom hud i dybden

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
115,00 € 120,45 €
-5%
Kun 1 enhed til denne pris
Isdin Pack Rutina Hidratante facial piel sensible

Isdin Pack Rutina Hidratante facial piel sensible

-5%
115,00 € 120,45 €

Beskrivelse

Isdin Sensitive Skin Moisturising Routine Pack er et ansigtsplejesæt, der hjælper med at fugte følsom hud og giver en anti-age effekt.

Denne pakke består af:

  • Isdinceutics Essential Cleansing 200 ml: Det er en blid og let ansigtsrenseolie, som gør det lettere at rense huden i dybden. I kontakt med vand omdannes den til en behagelig emulsion, der efterlader huden blød og fugtet.

  • Isdinceutics Hyaluronic Concentrate Serum 30 ml: Et koncentreret fugtgivende serum, der hjælper med at fugte og redefinere huden. Formlen med hyaluronsyre hjælper med at udglatte rynker, minimere porer og give en lysende, smidig og sund hud.

  • Isdinceutics Hm Sensitive 50g: En anti-age fugtighedscreme, der hjælper med at forebygge aldringstegn og dulme irritation.

    Formuleret med 80% ingredienser af naturlig oprindelse såsom hyaluronsyre og et kompleks kaldet Redness Relief Complex, som hjælper med at forhindre for tidlig ældning af huden og fremmer reduktionen af irritationer eller rødme. Den indeholder også glycerin, niacinamid, panthenol, E-vitamin og algefermenter, som hjælper med at forstærke den naturlige antioxidantbarriere.

Velegnet til følsom hud.

Del

RELATEREDE SØGNINGER Natbehandling

Nye produkter Antiedad