Isovital Antiox 30 kapsler

Produktet er midlertidigt udsolgt

Log ind på din konto, og indstil en advarsel, der får besked, når produktet bliver tilgængeligt igen.

Vil du have os til at underrette dig, når den er tilgængelig?

Beskrivelse

Isovital Antiox handler om   et kosttilskud fremstillet af resveratrol, hyaluronsyre og kollagen med det formål at opnå en yngre, hydreret, glat og elastisk hud. Det er et meget effektivt produkt til at forsinke tegnene på aldring af huden til det maksimale takket være de fremragende næringsstoffer af dets formel.

Det er et produkt med en stor antioxidantkraft, der gør det muligt at forsinke aldring ved at bekæmpe frie radikaler, der er til stede i vores krop, og som delvis er ansvarlige for processerne for celderalder.

Isovital Antiox er formuleret til mænd og kvinder fra en alder af 30 år , når du begynder at lægge mærke til de første tegn på aldring, såsom små rynker eller pletter på huden.

Det forsinker maksimal kutan aldring og opnår en hydreret, blød og elastisk hud med kapslerne Isovital Antiox!

Instruktioner til brug

Det anbefales at tage 1 kapsel om dagen, helst om morgenen.

Sammensætning

Rødvin (Vitis vinifera L.), Pulveriseret blad, C-vitamin (Ascorbinsyre), Kollagenprotein fra fisk, E-vitamin (DL-alfa-tocopherolacetat) fra sojabønner, Polygonum cuspidatum, Tørre ekstrakt, Natriumhyaluronat, Granatæble granatum L.) Juicepulver Natriumselenit, mikrokrystallinsk cellulose (bulkmiddel E-460 (i), magnesiumstearat (anti-kakningsmiddel (E-470 (b)), kapsel (gelatine, farvestof E-122, E-171, E172) .

Del

RELATEREDE SØGNINGER antirust

Nye produkter nutricosmetics