Lotigen anti-skæl sjampo hyppig brug 300ml

7,29 € 9,28 €
-21%
Kun 8 enheder til denne pris

300ml

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
7,29 € 9,28 €
-21%
Kun 8 enheder til denne pris
Lotigen anti-skæl sjampo hyppig brug 300ml

Lotigen anti-skæl sjampo hyppig brug 300ml

-21%
7,29 € 9,28 €

Beskrivelse

Skæl, ud over at forårsage irriterende kløe og irritation i hovedet, er også en årsag til æstetisk bekymring for mange mennesker, fordi hvis det ikke sættes på bremserne, kan det skade det personlige billede af, hvem der lider af problemet.

For alt dette er det meget vigtigt at finde en god anti-skælskamp, der løser problemet, men uden at forlade håret lunt og livløst. Lotigenes anti-skæl shampoo er formuleret ud fra naturlige ekstrakter som te træ olie eller enebær, som hjælper med at undgå skalering af hovedbunden, men uden at være aggressiv for håret, hvilket gør det specielt anbefales til hyppig brug . Lotigen shampoo er ikke aggressiv med hår, det baserer ikke sin effektivitet på kemiske produkter, men naturlige .

En anti-skælskamp, der også har egenskaber som et balsam, hvilket giver håret ikke kun renlighed, men også skinne og blødhed.

Instruktioner til brug

Fugt håret og anbring den nødvendige mængde produkt. Udfør en massage og lad i 3 minutter. Afklare og gentag processen. Brug mindst 2 gange om ugen.

Sammensætning

AQUA. SODIUM LAURETH SULFAT. COCAMIDOPROPYL BETAINE. PEG-200 HYDROGENATED CASTOR OIL. GLYCERYL PALMITATE. PROPYLENE GLYCOL. DISODIUM UNDECYLENAMIDO MEA-SULFOSUCC .. GLYCERYL COCOATE. Polyquaternium-39. TROPAEOLUM MAJUS EXTRACT. JUNIPERUS COMMUNIS OIL. SALIX ALBA FLOWER EXTRACT. MELALEUCA ALTERNIFOLIA OLJE. PIROCTONE OLAMINE. Panthenol. GLYCERYL LAURATE. CITRISYRE. PHENOXYETHANOL. Benzylalkohol. POTASSIUM SORBAT. PARFUM.

Pris pr 100 ML

2,43 € / 100 ml

Del

RELATEREDE SØGNINGER skæl

Nye produkter shampoo