Neutrogena® Hydro Boost® Water Gel 50ml

10,03 € 20,90 €
-52%
Kun 1 enhed til denne pris
Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
10,03 € 20,90 €
-52%
Kun 1 enhed til denne pris
Neutrogena® Hydro Boost® Water Gel 50ml

Neutrogena® Hydro Boost® Water Gel 50ml

-52%
10,03 € 20,90 €

Beskrivelse

Neutrogena® Hydro Boost® Water Gel 50ml er en gel, der giver kontinuerlig langvarig hydrering til huden. Den er formuleret med Hialuronic Gel Matrix-teknologien , som hjælper med at genoplive epidermis med en hydratiseringsbonus takket være oprettelsen af en vandreserve.

Efter brug fornyes huden og hydreres hele dagen og med en behagelig følelse af blødhed og elasticitet .

Dette produkt har en let tekstur specielt angivet til pleje af normal og blandet hud, men kan også bruges på følsom hud .

* Ikke-fed formel

** Ikke komedogen

Instruktioner til brug

Det anbefales at anvende dagligt på huden i ansigt og hals helt rent ved blide cirkelbevægelser, indtil den er helt absorberet.

Sammensætning

AQUA, glycerin, cocamidopropylhydroxysultain, natriumcocoylisethionat, natriummethylparahydroxybenzoat cocoyltaurat, SODIUM hydrolyseret KARTOFFELSTIVELSE dodecenylsuccinat, hydrolyseret hyaluronsyre, ethylhexylglycerin, linolamidopropyl PG-dimoniumchloridphosphat, Polyquaternium-10, Polysorbat 20, natriumisethionat, natriumlaurylsulfat, natrium C14-16 OLEFIN SULFONAT, POTASSIUM ACRYLATES COPOLYMER, NATRIUM KLORID, PROPYLEN GLYCOL, EDODIUM EDTA, CITRISYRE, NATRIUMHYDROXID, HYDROXYACETOPHENON, TOCOPHERYL ACETAT, PHENOXYETHANOL, PARFUM.

Pris pr 100 ML

20,06 € / 100 ml

Pharmaceutical Advice

Del

Udtalelser

8/10

Den gode fugtgivende gel, især til dem, der sætter på makeup senere. Den eneste ulempe jeg finder er, at den indeholder parabener. Jeg leder stadig efter et produkt, der giver det samme resultat, men jeg giver ikke med en. Så jeg gentog med dette produkt.

Anonymous A.
10/10

Helt anbefalet. Jeg troede, at denne creme ville vare lidt, men med kun lidt hydrerer du hele ansigtet. Utvivlsomt den bedste ikke-fedtede fløde jeg nogensinde har prøvet

Anonymous A.
10/10

det meget rart for huden

Anonymous A.
10/10

Hydraterer uden smøring. Jeg har brugt det i et par dage, men nu elsker jeg det

Anonymous A.

RELATEREDE SØGNINGER Tør hud

Nye produkter hydrering