Nosa shampoo tea tree aroma grapefrugt 250ml

6,29 € 7,80 €
-19%
Kun 1 enhed til denne pris

250ml

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
6,29 € 7,80 €
-19%
Kun 1 enhed til denne pris
Nosa shampoo tea tree aroma grapefrugt 250ml

Nosa shampoo tea tree aroma grapefrugt 250ml

-19%
6,29 € 7,80 €

Beskrivelse

Når skolen starter, det gør også din bekymring for lus. Selvom det er normalt og logisk, fordi disse insekter ikke er hyggelige, er det også sandt, at du ikke behøver at bekymre dig for meget. I dag har du mange produkter til rådighed til dette.

Nosa præsenterer denne tea tree shampoo med en antiseptisk virkning og krydret med en blød og citrusy grapefrugt aroma . Takket være kombinationen mellem te-træolie og dimethikon, der er til stede i sammensætningen, er håret blødt og beskyttet.

Derudover har den en kraftig afvænning, som du nemt og nemt kan kamme på dit barns hår. Alle disse funktioner giver denne shampoo optimale egenskaber i kampen mod lus.

* Uden parabener. Ingen sulfater

Beskyt dit barns hår mod lus!

Instruktioner til brug

Påfør i hovedbunden, der tidligere er fugtet med en mild friktion for at opnå skum. Lad være i et par minutter og afklare. Gentag om nødvendigt. Skyl igen og tør for at afslutte.

Sammensætning

AQUA. SODIUM LAURETH SULFAT. COCAMIDE DEA. ACRYLATES COPOLYMER. COCAMIDORPOPYL BETAINE. MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL. NATURKLORID. Triethanolamin. PARFUM. CETRIMONIUM KLORID. DIAZOLIDINYL UREA. NATURBENZOAT. POTASIUM SORBAT. Dimethicon. CITRISYRE. PEG-75 LANOLIN. STYRENE / ACRYLATER COPOLYMER. NATURBENZOAT. ALCOHOL DENAT. Methylchloroisothiazolinone. Methylisothiazolinone. MAGNESIUM KLORID. MAGNESIUMNITRAT.

Pris pr 100 ML

2,52 € / 100 ml

Del

RELATEREDE SØGNINGER shampoo

Nye produkter antiparasitære