Saugella Poligyn 10 Lingettes nettoyantes

4,43 €
Kun 2 enheder til denne pris
Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
4,43 €
Kun 2 enheder til denne pris
Saugella Poligyn 10 Lingettes nettoyantes

Saugella Poligyn 10 Lingettes nettoyantes

4,43 €

Beskrivelse

Saugella Poligyn intimservietter anbefales til forsigtig rensning af skrøbelige og tørre slimhinder under kvindens intime hygiejnerutine. De er imprægneret med en Saugella-opløsning baseret på kamille og timian, som giver en forfriskende og beroligende intimhygiejne.

FUNKTIONER

Blødgørende servietter til intimhygiejne på rejser og på arbejde. under menstruation. ved kløe: - til unge kvinder i præpuberteten. - til kvinder i overgangsalderen. Gennemvædet serviet i individuel pose lyserød linje Pakke med 10 individuelle poser Ikke-vævet. pH-neutral. INFORMACIONESaugella Poligyn intimservietter er beregnet til skånsom rensning af skrøbelige og tørre slimhinder i forbindelse med intimhygiejne. De er imprægneret med en Saugella-opløsning baseret på kamille og timian, som giver en forfriskende og beroligende intimhygiejne. Med en neutral pH-værdi er de ideelle i puberteten og overgangsalderen, hvor slimhinderne er særligt følsomme, og den vulvo-vaginale pH-værdi er fysiologisk højere. INDIKATIONER

Intimhygiejne, ikke nødvendigt at skylle. De er særligt velegnede i overgangsalderen, hvor slimhinderne bliver mere følsomme.

Del

RELATEREDE SØGNINGER vådservietter

Nye produkter Daglig hygiejne