Singuladerm Xpert Træthed 200ml

22,55 €
Kun 1 enhed til denne pris

200ml

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
22,55 €
Kun 1 enhed til denne pris
Singuladerm Xpert Træthed 200ml

Singuladerm Xpert Træthed 200ml

22,55 €

Beskrivelse

Kommer du tilbage fra en hel dag på kontoret og føler muskelsmerter i dine ben? Har du gjort en overdreven fysisk indsats, og nu bemærker du konsekvenserne? Eller bemærker du blot dine trætte ben uden at kende årsagen? Strække, slappe af og massage dine ben med en løsning til trætte ben: du vil bemærke forskellen!

Singuladerm Xpert Træthed er en ideel behandling til trætte ben . Denne ikke-fedtede og let spredbare teksturopløsning, som du kan anvende både i koldt og ved stuetemperatur, vil hjælpe dig med at bekæmpe problemerne som følge af trætte ben.

Dens formel indeholder et peptidkompleks med dræning, decongesting og stramningseffekt , som vil lette og lette dine ben straks. Derudover vil den fortsatte brug holde hydration, elasticitet og blødhed i dine ben.

* Velegnet til alle hudtyper.

Komfort til dine ben!

Instruktioner til brug

Påfør ben og fødder så mange gange som nødvendigt, og udfør en mild massage i opadgående retning. Det anbefales at anvende om morgenen og om natten. Efter applikationen er det praktisk at placere benene i en høj og behagelig position. For at opnå en koldere effekt kan opløsningen indføres i køleskabet et par timer før dets påføring.

Sammensætning

ALCOHOL DENAT. ALOE BARBADENSIS EXTRACT. AQUA. Benzylalkohol. BUTYLENE GLYCOL. Glycereth-26. PARFUM. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PHENOXYETHANOL. PROPYLENE GLYCOL. NATURBENZOAT. NATRIUM SORBAT. ACRYLATER / C10-30 ALKYL ACRYLATKRÆD ... PENTYLENE GLYCOL. ACETYL TETRAPEPTIDE-5.

Pris pr 100 ML

11,28 € / 100 ml

Del

RELATEREDE SØGNINGER Trætte ben

Nye produkter Cirkulationspleje