Steri Strip kutane suturstrimler 38mm x 6mm

5,99 €
Kun 1 enhed til denne pris

20uds

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
5,99 €
Kun 1 enhed til denne pris
Steri Strip kutane suturstrimler 38mm x 6mm

Steri Strip kutane suturstrimler 38mm x 6mm

5,99 €

Beskrivelse

Den klæbende hud sutur er et element, der ikke kan gå glip af i førstehjælpskassen på grund af dets anvendelighed ved behandling af overfladiske udskæringer, især hvis der er små og rastløse børn i hjemmet.

Steri-Strip-klæbende hudsutur er placeret tværgående over sårene for at forbinde kanterne og dermed lette helingen. Denne dressing har bedre resultater på æstetisk niveau end den traditionelle kirurgiske sutur, hvilket gør det til en bedre løsning, når der er små sår i ansigtet.

Den er lavet af porøs rayon, så såret kan trække vejret, forblive tørt og tillade dræning. Det har også et klæbemiddel, som ikke vil forurene såret med nogen form for rest. Det er et allergivenligt materiale, der også er egnet til dem, der er allergiske over for latex.

Instruktioner til brug

Placer tværs i midten af såret og tryk forsigtigt, indtil suturen er fast. Derefter anbringes de nødvendige suturer på hver side, indtil sårets kanter er sammenføjet, hvilket giver mellem 2 og 3 millimeter adskillelse mellem hver.

De bør fjernes omhyggeligt for at forhindre suturen i at klæbe til sig selv. Det anbefales at gøre det i en 45 graders vinkel.

Sammensætning

Rayon med polyesterforstærkninger.

Del

RELATEREDE SØGNINGER forbindinger

Nye produkter sår