Produktdetaljer
Jojoba vegetabilsk olie opnås fra frøene af jojoba busken. Indholdet af olie i friske frø er tæt på 50%. Det kan klassificeres som naturligt voks på grund af dets høje indhold af fedtsyrer og alkoholer. Behandling af fedtet hud og acne, regulering af talgproduktion og nærende.
Søgninger relateret til olier
Nye produkter Krops kosmetik
- Nuxe Parfumeret Body Milk 400 ml
- Rasasi Entebaa Eau Parfum Kvinder 100 ml
- Salvador Dali Eau de Rubylips Eau de Toilette Spray 100 ml
- AirPlus Fugtighedsstrømper Aloe Mand Grå Sort 41-47 1 Par
- Eric Favre Lipoxycut Creme Sculpt & Burn 2x150 ml
- Dyna+ Cytoderm Dermatoporose 200 ml
- Roger & Gallet Figen Duftvand 30 ml + Duschgel 50 ml
- Philipp Plein No Limits Platinum Eau de Parfum 90 ml
- Nabeel Tafaseel Eau de Parfum 100 ml
- Nabeel Jassar Eau de Parfum 100 ml















