TM Zen LCD Slim badevægte TMPBS013 1 stk

16,41 €

Leveret

Køb det indenfor 4 timer og 45 minutter og modtag det i morgen

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 €
16,41 €
TM Zen LCD Slim badevægte TMPBS013 1 stk

TM Zen LCD Slim badevægte TMPBS013 1 stk

16,41 €

Beskrivelse

Badevægte med et originalt design, et uundværligt tilbehør til ethvert badeværelse. Vægten er ultratynd og nem at opbevare. Den kan bære vægte fra 100 gr. op til 150 kg. Indikation af lavt batteriniveau og overbelastning. Ultratynd, meget nøjagtig og med et moderne og attraktivt design til badeværelset. Det store LCD-display er lavet af glas og rustfrit stål og giver en god vægtaflæsning, og "tilbage til 0"-funktionen er meget nyttig til hurtig vejning af forskellige genstande. Ultratyndt design 23 mm (2,3 cm) tyk.

Gør det muligt at opbevare den på stort set alle badeværelser. Super let og nem at tage med ud af huset. Valgbare måleenheder for maksimal information. Vælg mellem kilogram eller pund med en inddeling på 100 g eller 0,2 lb. Skift fra en enhed til en anden med et enkelt tryk. Høj nøjagtighed og stort display giver maksimal information på et øjeblik. Sensorer med høj præcision sikrer korrekt vejning. Det store display er altid synligt. Robust konstruktion. 6 mm hærdet glas sikrer usædvanlig modstandsdygtighed.

Korpus i rustfrit stål, der perfekt modstår badeværelsets hårdhed. Multifunktionel. Maksimal batteribesparelse, en CR2032 medfølger, takket være funktionen "automatisk slukning".

Del

RELATEREDE SØGNINGER Daglige liv

Nye produkter Teknisk hjælp