Wella Eimi Dry Me 65ml

6,24 €

65 ml

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
6,24 €
Wella Eimi Dry Me 65ml

Wella Eimi Dry Me 65ml

6,24 €

Beskrivelse

Wella Eimi Dry Me 65 ml er en tørshampoo fra Wella Professionals, der giver voluminøs, håndterbar tekstur takket være sin formel med tapiokastivelse, som absorberer olie og opfrisker håret, hvilket skaber et frisk, mat look og øger håndterbarheden.

Denne professionelle tørshampoo er designet til voluminøst, medgørligt hår, fjerner overskydende olie og opfrisker øjeblikkeligt. Med Wella Eimi Dry Me kan du skabe et friskt, mat look, der fremhæver dit hår og forbedrer håndterbarheden.

Wella Professionals EIMI Dry Me er ideel til dem, der ønsker voluminøst hår, som er let at håndtere. Det anbefales at bruge det til at absorbere olie og øjeblikkeligt opfriske håret til et frisk, mat look.

Ryst produktet godt, før du påfører det i tørt hår. Spray ved rødderne, adskilt af hårstrå, vent et par sekunder på, at det virker, og børst det jævnt igennem håret. Det anbefales at fordele produktet jævnt i tørt hår og lade det sidde, inden det børstes.

Wella Professionals EIMI Dry Me Dry Shampoo anbefales til at opfriske og give volumen til håret. Påføres i en afstand af 20-30 cm og børstes igennem efter brug. Anbefales ikke til daglig brug og skal opbevares på et køligt, tørt sted uden for børns rækkevidde.

Pris pr 100 ML

9,60 € / 100 ml

Del

RELATEREDE SØGNINGER behandling

Nye produkter hår