Wella Nutricurls Maske 150ml

15,59 € 19,00 €
-18%

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
15,59 € 19,00 €
-18%
Wella Nutricurls Maske 150ml

Wella Nutricurls Maske 150ml

-18%
15,59 € 19,00 €

Beskrivelse

Wella Nutricurls Maske 150 ml

Wella Professionals Nutricurls Mask er en nærende og beskyttende behandling til krøller og bølger, designet til at forhindre krus i krøllet og bølget hår.

Masken indeholder fugtgivende og nærende ingredienser som jojobaolie og E-vitamin, der hjælper med at bevare hårets elasticitet og fugt, så det bliver blødt og medgørligt. Den giver også en kølende fornemmelse i hovedbunden og beskytter og fugter håret fra rod til spids.

Den er velegnet til personer med sarte krøller og bølger, som ønsker en intensiv fugtgivende behandling for at forhindre krus og definere deres krøller, så håret efterlades blødt, skinnende og silkeagtigt.

Anvendes i rent, fugtigt hår, lad det virke i 3 til 5 minutter og skyl grundigt. Den skal bruges på håndklædetørt hår for at opnå det bedste resultat. Denne maske giver intens næring til krøller og bølger, genopretter fugt og reducerer krus for definerede, skinnende krøller og bølger.

Wella Professionals Nutricurls Mask anbefales at blive brugt en gang om ugen efter hårvask. Påfør i fugtigt hår, lad den virke i ca. 5 minutter, og skyl efter med lunkent vand. Det er vigtigt at opbevare den på et køligt, tørt sted og undgå direkte soleksponering. Husk at konsultere en specialist i tilfælde af irritation eller bivirkninger.

Del

RELATEREDE SØGNINGER revitaliserende

Nye produkter maske