Xhekpon Mask 3ampX10ml

23,99 €
Kun 2 enheder til denne pris
Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
23,99 €
Kun 2 enheder til denne pris
Xhekpon Mask 3ampX10ml

Xhekpon Mask 3ampX10ml

23,99 €

Beskrivelse

Xhekpon Mask 3ampX10ml   De er kollagen masker, der vil fungere som et stærkt aktivt anti-aging agent på huden i dit ansigt.

Disse masker vil fugtige, reparere og blødgøre din hud, minimere rynker og forny ungdommens udseende.

Xhekpon Mask indeholder hydrolyseret kollagen, som gør det muligt at trænge ind i de dybeste lag af huden og handle hurtigere. Den høje koncentration af kollagen er kombineret med aloe vera, hvis egenskaber er i stand til at blødgøre huden, ikke fedtet eller tørre det. Derudover giver den en glat, afslappet og forynget hud.

Blødgør de første rynker!

Instruktioner til brug

Før vi anvender kollagenmasken, skal vi rense vores hud i dybden. Efter rengøring skal du sprede et lag og lade det strukturere i ca. 5 minutter. Udvid derefter et andet lag og op til en tredjedel, hvis du vil have større tykkelse, så du undgår øjenkontur. Lad være i 10 til 20 minutter og fjern forsigtigt ved hjælp af en bomuldsbold. Derefter kan du anvende en creme eller makeup efter behov. Det anbefales at bruge 2 til 3 gange om ugen i de første applikationer.

Sammensætning

HYDROLYZED COLLAGEN. AQUA. ALOE BARBADENSIS EXTRACT. Benzoesyre. METHYLPARABEN. Ethylparaben. NATURBENZOAT. POTASSIUM SORBAT.

Del

RELATEREDE SØGNINGER fugtgivende

Nye produkter dykkermasker