Freshly Cosmetics Kids Crema Solar Kids Protection 50ml

Produktet er midlertidigt udsolgt

Log ind på din konto, og indstil en advarsel, der får besked, når produktet bliver tilgængeligt igen.

Vil du have os til at underrette dig, når den er tilgængelig?

Beskrivelse

Freshly Cosmetics Kids Kids Protection Sun Cream 50ml er en naturlig, effektiv og sikker solcreme, der beskytter børns hud mod UVB- og UVB-stråler. Denne creme med spf 50+-beskyttelse absorberes hurtigt uden at efterlade hvide rester takket være dens fysiske mineralfiltre.

Den indeholder også 4 vegetabilske olier (mandel, ris, aloe vera og hyaluronsyre), som fugter, beskytter og reparerer den dermale barriere i følsom og atopisk hud. Den 100 % naturlige formel med økologiske ingredienser styrker hudbarrieren med E-vitamin og vegetabilske olier.

Cremen er dermatologisk testet og klinisk dokumenteret og er velegnet til daglig brug fra dit barns første levedag. Den leveres i en 100 % genanvendt beholder af pet-plast og er fri for syntetiske filtre, parabener, mineralske olier, nanopartikler, kunstige duftstoffer og silikoner.

Ved påføring anbefales det at ryste produktet godt før brug og påføre det generøst før soleksponering. Det er vigtigt at påføre produktet igen hver anden time og efter badning, sved eller aftørring for at opnå optimal beskyttelse.

Del

RELATEREDE SØGNINGER Solcreme børn høj

Nye produkter Solbeskyttelsesbørn