GUM® 847 flosbrush automatisk tandtråd applikator

Produktet er midlertidigt udsolgt

Log ind på din konto, og indstil en advarsel, der får besked, når produktet bliver tilgængeligt igen.

Vil du have os til at underrette dig, når den er tilgængelig?

Beskrivelse

Ikke alle er vant til flossing. Den automatiske tandprøve applikator GUM®-847 bliver en bekvem, praktisk og sikker måde at bruge tandtråd på, især til dem, der har startet tandtråd og ikke er vant til det.

Tandbørsten er stadig den mest almindelige metode til tandrensning, selvom den ikke altid er effektiv, især mellem vanskelige områder. Til dette tilføjes, at tandtråd er et buccalt rengøringsprodukt, som kræver mere omhyggelig håndtering, da den er i kontakt med særligt delikate områder i munden, såsom tandkød. Den automatiske tandprofil Gum-847 hjælper med de første gange.

Det har et begrænset antal anvendelser, så det er ikke nødvendigt at placere tandlægen manuelt, hver gang du vil gøre brug af den igen. Silken, der er brugt, opbevares i et separat rum inde i selve håndtaget og adskilles fra den rene silke og er klar til brug.

Instruktioner til brug

For at få et nyt stykke silke, skal du skubbe håndtaget inde i håndtaget, da det er den der holder silken strammet. Skyl applikatorhovedet under og efter brug.

Del

RELATEREDE SØGNINGER Tandtråd

Nye produkter Dental Floss