Wella Nioxin Trial Kit System 3 Let farvet hår

25,48 € 40,00 €
-36%
Kun 7 enheder til denne pris

Leveret

Forsendelse i 24-72h

Tillid til sælgere
100% sikker betaling garanteret 100% sikker
betaling garanteret
Refusion garanteret i 14 dage Restitution garanteret
i 14 dage
Forsendelse for kun 1,99 € for kurve over 25,00 € Envío gratis
a partir de 49 €
25,48 € 40,00 €
-36%
Kun 7 enheder til denne pris
Wella Nioxin Trial Kit System 3 Let farvet hår

Wella Nioxin Trial Kit System 3 Let farvet hår

-36%
25,48 € 40,00 €

Beskrivelse

Wella Nioxin Trial Kit System 3 Mild Colour-Treated Hair er et sæt produkter, der forvandler fint, tyndt hår til stærkere og tykkere hår takket være Nioxin-systemets effektivitet. Dette prøvesæt renser, revitaliserer og stimulerer hårvæksten og giver synlige resultater i kun 3 trin.

Trial Kit System 3 er specielt udviklet til at behandle let svækket farvebehandlet hår, styrke, nære og reparere det fra roden, så det bliver tykkere og mere fyldigt. Sættet indeholder en rensende shampoo, en revitaliserende balsam og en behandling, der opfrisker hovedbunden og giver håret mere volumen.

Dette Nioxin-system anbefales til personer med naturligt hår og tyndt hår, da det hjælper med at opnå tykkere og sundere hår og beskytter mod skader.

Brugen af Trial Kit System 3 består af tre trin: shampoo, balsam og behandling. Shampooen påføres i vådt hår, masseres ind i hovedbunden og skylles grundigt. Påfør derefter balsam fra rødder til spidser, lad den virke, og skyl grundigt. Til sidst påføres kuren i hovedbunden og fordeles jævnt i hele håret uden at blive skyllet.

Dette kit fås i 150 ml shampoo og balsam og 50 ml behandlingspakker. Det anbefales at følge brugsanvisningen, opbevare det på et køligt og tørt sted, undgå direkte soleksponering og konsultere en specialist, hvis man er i tvivl. Det er vigtigt at fuldføre behandlingen for at opnå de bedste resultater og ikke overskride den anbefalede dosis. Må ikke anvendes til børn under 18 år.

Del

RELATEREDE SØGNINGER kit

Nye produkter hår