Voshuiles St. John's Wort Vegetable Oil to olej roślinny znany również jako "dziurawiec". Ten płynny macerat o barwie od różowej do żółtej uzyskiwany jest poprzez macerację kwiatów dziurawca w oleju słonecznikowym. Stosowany jest głównie jako składnik mieszanek do aplikacji na skórę.
Szczegóły produktu
Wyszukiwania związane z Oleje
Nowe Produkty Kosmetyki do ciała
- Rasasi Entebaa Woda Perfumowana Damska 100 ml
- Salvador Dali Eau de Rubylips Woda toaletowa Spray 100 ml
- Tom Ford Black Orchid Reserve Woda perfumowana 50 ml
- Eric Favre Lipoxycut Krem Sculpt & Burn 2x150 ml
- Roger & Gallet Figa Zestaw Woda Perfumowana 30 ml + Żel Pod Prysznic 50 ml
- Philipp Plein No Limits Platinum Woda perfumowana 90 ml
- Nabeel Tafaseel Woda toaletowa 100 ml
- Nabeel Jassar Woda Perfumowana 100 ml
- Elie Saab Elixir Woda Perfumowana 100 ml
- Ajmal Sacred Love Woda perfumowana 50 ml















