Szczegóły produktu
Olejek roślinny z jojoby jest uzyskiwany z nasion krzewu jojoba. Zawartość oleju w świeżym nasieniu wynosi około 50%. Można go sklasyfikować jako naturalny wosk ze względu na wysoką zawartość alkoholi tłuszczowych. Jest stosowany do pielęgnacji skóry tłustej i trądzikowej, reguluje wydzielanie sebum i jest odżywczy.
Wyszukiwania związane z Oleje
Nowe Produkty Kosmetyki do ciała
- Nuxe Perfumowana Mleczko Do Ciała Sublimujące 400 ml
- Rasasi Entebaa Woda Perfumowana Damska 100 ml
- Salvador Dali Eau de Rubylips Woda toaletowa Spray 100 ml
- AirPlus Skarpetki Nawilżające Aloe Męskie Szary Czarny 41-47 1 Para
- Eric Favre Lipoxycut Krem Sculpt & Burn 2x150 ml
- Dyna+ Cytoderm Dermatoporose 200 ml
- Roger & Gallet Figa Zestaw Woda Perfumowana 30 ml + Żel Pod Prysznic 50 ml
- Philipp Plein No Limits Platinum Woda perfumowana 90 ml
- Nabeel Tafaseel Woda toaletowa 100 ml
- Nabeel Jassar Woda Perfumowana 100 ml















